/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noul Mercedes-Benz S-Class – primul automobil din lume cu airbaguri frontale pentru pasagerii din spate

missing
30 iulie 2020, ora 09:23

Compania Mercedes-Benz continuă să dezvăluie pe etape noua generaţie S-Class înainte de premiera programată pentru luna septembrie din acest an. În acest episod ne spune despre alte inovaţii şi dotări interesante pe care le va avea modelul său de top, unele care îl fac mai inteligent în multe domenii, iar experiența de conducere atinge astfel noi culmi.

Noul S-Class va putea fi dotat cu suspensia opţională E-ACTIVE BODY CONTROL, care face uz acum de cinci procesoare multi-nucleu, peste 20 de senzori şi o cameră stereo, pentru a răspunde predictiv la diferite situații de conducere.

Suspensia complet activă face uz de sistemul electric de 48 de volți de la bord, punând la dispoziţie o variație foarte largă a caracteristicilor de manipulare în diferite moduri de conducere. Află mai multe detalii interesante pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram