Compania Mercedes-Benz continuă să dezvăluie pe etape noua generaţie S-Class înainte de premiera programată pentru luna septembrie din acest an. În acest episod ne spune despre alte inovaţii şi dotări interesante pe care le va avea modelul său de top, unele care îl fac mai inteligent în multe domenii, iar experiența de conducere atinge astfel noi culmi.

Noul S-Class va putea fi dotat cu suspensia opţională E-ACTIVE BODY CONTROL, care face uz acum de cinci procesoare multi-nucleu, peste 20 de senzori şi o cameră stereo, pentru a răspunde predictiv la diferite situații de conducere.

Suspensia complet activă face uz de sistemul electric de 48 de volți de la bord, punând la dispoziţie o variație foarte largă a caracteristicilor de manipulare în diferite moduri de conducere. Află mai multe detalii interesante pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!