/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pe capotă, pe sub ferestrele Procuraturii şi MAI-ului! Isprava unor petrecăreți cu o maşină cu numere de Bulgaria

missing
30 iulie 2020, ora 11:49

“Distracţii” incredibile înainte de culcare, dacă astfel de oameni mai pot dormi liniştit după asta. Pasageri dintr-un automobil Audi înmatriculat în Bulgaria au fost surprinși către miezul nopţii, în seara zilei de ieri, cum se aventurează chiar pe bulevardul central al capitalei.

Deşi au ajuns în văzul mai multor participanţi la trafic, indiferenţa totală faţă de cei din jur nu i-a putut opri din chef.

Un urmăritor AutoBlog.MD, care ne-a trimis imaginile la adresa redacției, chiar s-a uimit de faptul că o tânără, adolescentă din câte se pare, a căzut de acord să urce pe capotă şi să-şi pună în pericol propria viaţă. Citeşte articolul mai departe şi vezi filmuleţul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram