“Distracţii” incredibile înainte de culcare, dacă astfel de oameni mai pot dormi liniştit după asta. Pasageri dintr-un automobil Audi înmatriculat în Bulgaria au fost surprinși către miezul nopţii, în seara zilei de ieri, cum se aventurează chiar pe bulevardul central al capitalei.

Deşi au ajuns în văzul mai multor participanţi la trafic, indiferenţa totală faţă de cei din jur nu i-a putut opri din chef.

Un urmăritor AutoBlog.MD, care ne-a trimis imaginile la adresa redacției, chiar s-a uimit de faptul că o tânără, adolescentă din câte se pare, a căzut de acord să urce pe capotă şi să-şi pună în pericol propria viaţă. Citeşte articolul mai departe şi vezi filmuleţul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!