Divizia Lamborghini Squadra Corse îşi prezintă cea mai nouă creaţie – Essenza SCV12! Modelul devine cel mai puternic Lamborghini de serie din istorie, deşi nu poate fi utilizat în afara circuitelor, acolo unde un număr de aleşi se vor bucura de el atunci când îşi vor găsi ceva timp liber în viaţa lor ocupată.

Maşina este făcută pe baza modelului stradal Aventador şi numită un descendent direct al modelelor Miura Jota şi Diablo GTR. Va fi disponibilă cu livrele speciale în culorile exclusive Verde Silvans, Grigio Linx, Nero Aldebaran Gloss şi Arancio California.

Dispune de o nouă generaţie de şasiu monococ realizat în întregime din fibră de carbon, însă cu un corp complet nou peste el. Şasiul este modificat în totalitate spre deosebire de cel al unui Aventador. De exemplu, suspensia spate de tip push-rod, cu amortizoare poziţionate orizontal, sunt parţial ataşate de carcasa cutiei de viteze. Află mai multe detalii şi admiră maşina într-o galerie foto cuprinzătoare, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!