/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: Noua jucărie de circuit Essenza SCV12 devine cel mai puternic Lamborghini

missing
30 iulie 2020, ora 09:09

Divizia Lamborghini Squadra Corse îşi prezintă cea mai nouă creaţie – Essenza SCV12! Modelul devine cel mai puternic Lamborghini de serie din istorie, deşi nu poate fi utilizat în afara circuitelor, acolo unde un număr de aleşi se vor bucura de el atunci când îşi vor găsi ceva timp liber în viaţa lor ocupată.

Maşina este făcută pe baza modelului stradal Aventador şi numită un descendent direct al modelelor Miura Jota şi Diablo GTR. Va fi disponibilă cu livrele speciale în culorile exclusive Verde Silvans, Grigio Linx, Nero Aldebaran Gloss şi Arancio California.

Dispune de o nouă generaţie de şasiu monococ realizat în întregime din fibră de carbon, însă cu un corp complet nou peste el. Şasiul este modificat în totalitate spre deosebire de cel al unui Aventador. De exemplu, suspensia spate de tip push-rod, cu amortizoare poziţionate orizontal, sunt parţial ataşate de carcasa cutiei de viteze. Află mai multe detalii şi admiră maşina într-o galerie foto cuprinzătoare, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram