/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Verde pentru transportul internațional de pasageri în regiunea transnistreană

missing
30 iulie 2020, ora 15:59

Începând cu 1 august, în regiunea transnistreană, va fi reluat transportul internațional de pasageri. Cetățenii din stânga Nistrului vor putea trece posturile ilegale din zona de securitate fără permisul așa-numitor autorități de la Tiraspol. Oamenii vor avea posibilitatea să efectueze deplasări în Ucraina și Federația Rusă, scrie tsv.md.

Cetățenii vor avea la dispoziție 12 ore pentru a trece posturile ilegale din zona de securitate și a reveni înapoi în regiunea transnistreană. Pasagerii vor fi obligați să procure bilete doar de la casele autogărilor și să le păstreze până la revenire.

În prezent, frontiera cu Ucraina o pot trece doar cei stabiliți în regiunea transnistreană care dețin cetățenia țării vecine. Următoarea săptămâna se va decide când vor fi puse în vânzare biletele către Moscova și Sankt-Petersburg. Dar pentru efectuare unei vizite în Federația Rusă va fi nevoie de permisiunea așa-numitor autorități de la Tiraspol.

În prezent, Rusia, de asemenea, permite intrarea în țară doar a propriilor cetățeni sau a celor care au prezentat motive elocvente, precum nevoia de studii sau vizitarea rudelor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram