/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ COVID-19: Fanii unei competiții moto au închiriat macarale pentru a putea vedea o cursă

30 iulie 2020, ora 19:54

Fanii unei competiții moto din Polonia au găsit o modalitate inedită de a vedea, de lângă stadion, o cursă. Suporterii au închiriat 21 de macarale pentru a vedea o cursă din Speedway Ekstraliga pe spadionul Zuzlowy Motor din Lublin, pe care nu mai erau locuri din cauza pandemiei COVID-19, scrie go4it.ro.

Organizatorii au vândut mai puține bilete pentru a se păstra distanțarea socială. Astfel, doar 25% din locurile de pe stadionul cu 13.000 de scaune erau ocupate.

Fanii au strâns bani și au închiriat vehiculele. Fiecare macara a ridicat deasupra stadionului 3-4 persoane, potrivit publicației WP Sportowe Fakty. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

Mai multe macarale de la o cursă la alta

La începutul competiției, în acest an, doar trei macarale au fost văzute lângă stadion. Ulterior, acestea s-au înmulțit, iar cel care a venit cu ideea este asaltat cu cereri de la fani.

Nu este prima dată când macaralele sunt folosite de fanii unor sporturi. În urmă cu câțiva ani, Amigo Ali, un fan al echipei Denizlispor din Turcia care nu mai avea voie pe stadion, a închiriat o macara pentru a-și vedea favoriții.

Speedway Ekstraliga este o competiție extrem de populară în Polonia și atrage piloți din întreaga lume.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram