Fanii unei competiții moto din Polonia au găsit o modalitate inedită de a vedea, de lângă stadion, o cursă. Suporterii au închiriat 21 de macarale pentru a vedea o cursă din Speedway Ekstraliga pe spadionul Zuzlowy Motor din Lublin, pe care nu mai erau locuri din cauza pandemiei COVID-19, scrie go4it.ro.

Organizatorii au vândut mai puține bilete pentru a se păstra distanțarea socială. Astfel, doar 25% din locurile de pe stadionul cu 13.000 de scaune erau ocupate.

Fanii au strâns bani și au închiriat vehiculele. Fiecare macara a ridicat deasupra stadionului 3-4 persoane, potrivit publicației WP Sportowe Fakty. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

Mai multe macarale de la o cursă la alta

La începutul competiției, în acest an, doar trei macarale au fost văzute lângă stadion. Ulterior, acestea s-au înmulțit, iar cel care a venit cu ideea este asaltat cu cereri de la fani.

Nu este prima dată când macaralele sunt folosite de fanii unor sporturi. În urmă cu câțiva ani, Amigo Ali, un fan al echipei Denizlispor din Turcia care nu mai avea voie pe stadion, a închiriat o macara pentru a-și vedea favoriții.

Speedway Ekstraliga este o competiție extrem de populară în Polonia și atrage piloți din întreaga lume.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!