social

Accident pe traseul Chişinău-Hînceşti. Un şofer a fugit după ce a intrat frontal într-o maşină cu o familie

31 iulie 2020, ora 17:00
Distribuie:

Accident grav în această după amiază pe traseul Chişinău-Hînceşti. Două automobile, unul de marcă Peugeot şi altul de marcă Mercedes-Benz au intrat în contact, rămăşiţe fiind împrăştiate practic pe toată suprafaţa carosabilului.

Mai multe echipaje de poliţie sunt prezente la faţa locului şi direcţionează traficul care se desfășoară cu dificultate pe ambele sensuri. Autorităţile din raionul Ialoveni au fost sesizate despre cele întâmplat la ora 13:35. La 112, un trecător a comunicat despre un impact produs în apropiere de localitatea Pojăreni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul de marca Peugeot, deplasându-se pe traseul M-1, km 22, din direcția Hînceşti spre Chișinău, din motive încă necunoscute a ieșit pe contrasens neregulamentar, tamponând frontal un Mercedes-Benz la volanul căruia se afla un bărbat de 50 ani, având ca pasageri soția de 40 ani și copiii de 5 și 16 ani. Află mai multe detalii şi vezi toate imaginile disponibile de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram