Revista Forbes s-a reţinut în acest an cu publicarea clasamentului actualizat al celor mai valoroase 100 branduri de pe glob, însă iată că avem nişte cifre. Bizar sau nu, însă nici în acest an publicaţia americană de afaceri nu a luat în considerare succesul Tesla. Să fie certaţi?

Nu ştim care este situaţia reală în acest sens, însă vă prezentăm datele disponibile pentru o imagine de ansamblu. Unii oameni sunt motivaţi de cifre şi nu ezită după asta chiar să-şi cumpere acţiuni ale companiilor indicate în clasament.

Pe poziţiile de frunte rămân companiile Apple, Google, Microsoft, Amazon şi Facebook, toate înafară de ultima înregistrând o valoare mai mică cu peste 20% decât anul trecut! Pe noi însă ne interesează, în particular, cum stau lucrurile în sectorul auto. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!