După cum este şi clar din denumire, noul RAV4 Hybrid Black Edition a beneficiat de un tratament stilistic într-o singură culoare unică, care face ca SUV-ul de dimensiuni medii să iasă în evidență în mulțime. Modelul este anunţat de subdiviziunea europeană a companiei, pentru piaţa locală.

Finisajul adânc de vopsea Midnight Black aruncă unghiurile și fațetele caroseriei într-un relief ascuțit, un efect accentuat prin utilizarea unor elemente potrivite de styling negre.

Grila frontală și grila inferioară, barele de protecție inferioare, corpurile oglinzilor retrovizoare, pragurile laterale, elementele de protecţie din zona arcurilor roţilor, garnitura din spate și spoilerul sunt toate negre, în timp ce roțile cu jante din aliaj de 19 inci au un finisaj negru lucios. Află mai multe detalii şi vezi mai multe imagini pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!