/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ediţie specială pentru Europa: Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

missing
31 iulie 2020, ora 10:48

După cum este şi clar din denumire, noul RAV4 Hybrid Black Edition a beneficiat de un tratament stilistic într-o singură culoare unică, care face ca SUV-ul de dimensiuni medii să iasă în evidență în mulțime. Modelul este anunţat de subdiviziunea europeană a companiei, pentru piaţa locală.

Finisajul adânc de vopsea Midnight Black aruncă unghiurile și fațetele caroseriei într-un relief ascuțit, un efect accentuat prin utilizarea unor elemente potrivite de styling negre.

Grila frontală și grila inferioară, barele de protecție inferioare, corpurile oglinzilor retrovizoare, pragurile laterale, elementele de protecţie din zona arcurilor roţilor, garnitura din spate și spoilerul sunt toate negre, în timp ce roțile cu jante din aliaj de 19 inci au un finisaj negru lucios. Află mai multe detalii şi vezi mai multe imagini pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram