/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Guvernul a aprobat majorarea salariilor cu 30% pentru lucrătorii medicali de la 1 septembrie

missing
31 iulie 2020, ora 15:25

Guvernu a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, 31 iulie, majorarea salariilor cu 30% pentru lucrătorii din sistemul medical începând cu 1 septembrie curent. 

Scopul de bază a proiectului constă în majorarea cu 30% a mărimii salariilor de funcție al personalului medical precum și a salariilor de funcție a bioinginerilor medicali, șoferilor ambulanțelor și șoferilor autosanitarelor din serviciul Aviasan.

Cheltuielile necesare pentru majorarea salariilor sunt estimate pentru anul 2020 la circa 362 de milioane lei, de care vor beneficia, ca rezultat al acestor majorări circa 42 de mii 900 de persoane care ocupă funcțiile enunțate mai sus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram