KIA dezvăluie noi imagini şi detalii despre Sonet, un crossover global pe care-l va prezenta peste doar câteva zile! Pentru prima dată putem vedea şi posteriorul, dar şi designul interior.

Proiectat pentru a maximiza confortul șoferilor și pasagerilor, interiorul lui Sonet este modern, vibrant și oferă un sentiment ridicat de dinamism șoferilor.

Decorat cu materiale de înaltă calitate, planşa de bord va oferi proprietarilor o gamă completă de caracteristici ușor de utilizat, inclusiv o nişă cu două nivele pentru a stoca dispozitivele mobile și alte articole în timpul conducerii. Citeşte mai multe detalii şi vezi mai multe imagini, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!