/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Accident la Cahul. Un șofer beat a lovit doi adolescenți și a fugit de la fața locului

missing
02 august 2020, ora 14:02

Un șofer a fost reținut de polițiști și este cercetat penal pentru că a lovit doi adolescenți și a fugit de la fața locului. Accidentul a avut loc ieri seara, 1 august, în jurul orei 21:00, pe o stradă din orașul Cahul. Conducătorul auto se afla în stare de ebrietate.

„Doi adolescenți, de 14 și 16 ani mergeau pe marginea străzii, iar la un moment dat, în plină viteză au fost loviți de un automobil. După impact, conducătorul auto a fugit de la fața locului, lăsând tinerii traumați în drum, iar mașina a abandonat-o la câteva străzi de la locul impactului. Tinerii au fost preluați de serviciile medicale cu diferite fracturi”, spun oamenii legii.

Foto: Facebook/ Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

La scurt timp, polițiștii au stabilit identitatea persoanei care se află la volanul mașinii. Acesta are 23 de ani, locuitor al satului Slobozia Mare, iar la scurt timp a fost depistat de polițiști la domiciliu.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0.58 mg/l în aerul expirat. Șoferul a fost escortat la IP Cahul pentru audieri, iar la moment este documentat penal pentru că a condus automobilul în stare de ebrietate avansată, pentru comiterea unui accident rutier cu persoane traumate, cu părăsirea locului.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP reamintește șoferilor că sunt obligați, în cazul unui accident rutier să nu părăsească locul, iar dacă sunt persoane traumate, să solicite intervenția medicilor.

Totodată, oamenii legii reamintesc șoferilor:

– nu urcați la volanul mașinii dacă ați consumat alcool;
– păstrați limita de viteză;
– conduceți cu maximă prudență.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram