/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Incendiu de proporții în Capitală. Trei garaje au fost cuprinse de flăcări la Botanica

missing
02 august 2020, ora 15:53

Un incendiu s-a produs, astăzi, 2 august, în sectorul Botanica al Capitalei. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge trei garaje cuprinse de flăcări. Din fericire, în urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:30. Potrivit primelor informații, arderea s-a produs într-un garaj situat pe adresa bulevardul Dacia 22/3 din Capitală.

Foto: Facebook/ IGSU

La fața locului în cel mai scurt timp au intervenit două echipaje de pompieri, care au stabilit că trei garaje au fost cuprinse de flăcări. Salvatorii au reușit să stingă focul către ora 16:53.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus bunuri materiale din trei garaje din metal.

Foto: Facebook/ IGSU

Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 34 de situații de risc.

Foto: Facebook/ IGSU

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram