Un incendiu s-a produs, astăzi, 2 august, în sectorul Botanica al Capitalei. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge trei garaje cuprinse de flăcări. Din fericire, în urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:30. Potrivit primelor informații, arderea s-a produs într-un garaj situat pe adresa bulevardul Dacia 22/3 din Capitală.

Foto: Facebook/ IGSU

La fața locului în cel mai scurt timp au intervenit două echipaje de pompieri, care au stabilit că trei garaje au fost cuprinse de flăcări. Salvatorii au reușit să stingă focul către ora 16:53.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus bunuri materiale din trei garaje din metal.

Foto: Facebook/ IGSU

Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 34 de situații de risc.

Foto: Facebook/ IGSU

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!