Centrul comercial UNIC anunță că în scurt timp va începe implementarea unui proiect de renovare a scuarului amplasat pe terenul aferent centrului.

Scopul acestui proiect este de a oferi locuitorilor și oaspeților capitalei un scuar modern în care să poată petrece plăcut timpul liber.

Administrația centrului menționează că pe această cale dorește să contribuie la modernizarea Capitalei – obiectiv anunțat de către autoritățile municipale cu diverse ocazii.

Proiectul de renovare a scuarului a fost elaborat de către renumita companie germană Chapman Taylor. Pentru cei ce doresc să vizualizeze cum va arăta terenul aferent centrului comercial UNIC, atașăm imagini relevante.

Foto: Serviciul de presă al Centrului comercial UNIC

Foto: Serviciul de presă al Centrului comercial UNIC

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!