/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

SUA: Peste 260 de adolescenți s-au infectat cu coronavirus într-o tabără. Greșeala făcută de organizatori

02 august 2020, ora 15:05

O tabără de vacanță din Statele Unite a devenit un mare focar de COVID-19 din cauza unei singure persoane și a nerespectării regulilor, scrie digi24.ro.

260 de copii și angajați s-au infectat cu noul coronavirus, adică aproape jumătate dintre toate persoanele aflate în locul de agrement.

Turiștii și personalul s-au testat înainte de a veni în tabără și au ieșit negativi. Ulterior un copil a avut simptome de COVID-19 și toată lumea a fost testată.

Tabăra a susținut că a respectat toate recomandările autorităților privind limitarea răspândirii virusului și acuză copiii că nu au purtat măști și că au lăsat ușile și geamurile deschise, ceea ce nu era permis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram