Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost salvat ieri, 1 august, de polițiștii de patrulare, de la înec, după ce a căzut de pe un pod, în apropiere de satul Hănăseni din raionul Cantemir, potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică.

Ieri, în jurul orei 20:00, fiind la menținerea circulație rutiere, inspectorii au observat un bărbat care mergea pe acostament, în apropierea unui pod. După ce s-au intersectat, la câțiva metri au văzut prin oglinzile retrovizorii că bărbatul a dispărut de pe pod.

Suspectând că a căzut în apă, imediat s-au întors. În apa de sub pod se afla doar punga pe care o avea victima în mână. După câteva minute, bărbatul a fost găsit de polițiștii și scos de sub apă. Ulterior, el a fost resuscitat până la sosirea serviciului medical.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!