/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/HARTĂ/ Republica Moldova a ajuns la 800 de decese, provocate de COVID. Regiunile în care au decedat cei mai mulți pacienți

03 august 2020, ora 23:02

Republica Moldova a atins azi cifra de opt sute de cazuri de decese, provocate de noul coronavirus, după ce pe parcursul zilei de azi opt oameni infectați cu COVID-19 și-au pierdut viața. 31,5% din numărul total de decese sunt înregistrate în municipiul Chișinău (252 la număr), unde, de fapt, sunt și cele mai multe cazuri de îmbolnăvire confirmate oficial (9 294).

Chișinău este urmat de Bălți după numărul de pacienți decedați, aici COVID a provocat moartea a 59 de persoane, iar în Ceadîr-Lunga și Comrat numărul deceselor este de peste 30 de cazuri.

În raioanele și municipiile: Sângerei, Soroca, Glodeni, Cahul, Tiraspol și Orhei au decedat între 20 și 30 de pacienți, iar la Drochia, Ialoveni, Fălești, Taraclia, Strășeni, Ștefan Vodă, Edineț, Anenii Noi, Călărași, Slobozia și Ocnița sunt între zece și 20 de persoane decedate în urma infecției cu noul coronavirus.

În localitățăle din următoarele raioane numărul victimelor coronaviruslui este de până la zece: Criuleni, Rîșcani, Florești, Ungheni, Căușeni, Bender, Briceni, Basarabeasca, Cimișlia, Hîncești, Rezina, Telenești, Dubăsari, Rîbnița, Nisporeni, Cantemir, Vulcănești, Dondușeni, Șoldăneștim Dubăsari, Leova, Grigoriopol.

Potrivit informațiilor oficiale, în raionul Camenca din regiunea transnistreană nu a fost înregistrat vreun deces de COVID. Aici sunt 11 persoane testate pozitive.

Astăzi, numărul total al cazurilor de infectare în Moldova a ajuns la 25 482.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram