Un bărbat de 32 de ani din Strășeni riscă până la patru ani de pușcărie, după ce ar fi furat bunuri de zeci de mii de lei din mai multe apartamente din Capitală.

„În perioada 29 iulie – 31 iulie, polițiștii au înregistrat trei cazuri de furturi din apartamente. Acesta acționa pe parcursul nopții, pătrundea în locuințe prin geamurile care erau întredeschise. În două cazuri de furt proprietarii locuințelor nu se aflau la domiciliu, iar într-un caz proprietarul dormea în locuință când individul a urcat pe o anexă și a pătruns în apartamentul de la etajul doi. Acesta a sustras din apartamente telefoane mobile, laptopuri și articole vestimentare, în valoare de 18 830 lei”, informează oamenii legii.

Potrivit polițiștilor, în urma audierilor, acesta și-a recunoscut vina. Anterior, acesta a mai fost judecat pentru săvârșirea infracțiunilor similare. Dacă acesta va fi găsit vinovat, riscă o amendă până la 67 500 lei sau până la patru ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!