/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Convingeau tinere să se prostitueze. Doi bărbați, trimiși în judecată pentru proxenetism

missing
03 august 2020, ora 13:02

Doi tineri au fost trimiși pe banca acuzaților pentru proxenetism. Potrivit oamenilor legii, aceștia au fost reținuți în luna martie a anului curent, în momentul în care conduceau o tânără într-un un studio deschis clandestin în Chișinău.

Într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră, se anunță că cei doi identificau tinere moldovence pe rețelele de socializare care ulterior erau convinse să se prostitueze. „În perioada de monitorizare aceștia au convins alte două tinere cu vârste de 20 ani, din raionul Sângerei, în schimbul unor sume de bani, să întrețină raporturi sexuale în timp ce scenele erau filmate și publicate pe internet. În următoarea etapă, dacă tinerele ar fi întrunit criteriile impuse, după această „perioadă de probă,” victimele urmau să presteze servicii sexuale în România”, se mai spune în comunicat.

Învinuiții sunt originari din UngheniPentru fapta de proxenetism, Codul penal prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen care variază între patru și șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram