Doi tineri au fost trimiși pe banca acuzaților pentru proxenetism. Potrivit oamenilor legii, aceștia au fost reținuți în luna martie a anului curent, în momentul în care conduceau o tânără într-un un studio deschis clandestin în Chișinău.

Într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră, se anunță că cei doi identificau tinere moldovence pe rețelele de socializare care ulterior erau convinse să se prostitueze. „În perioada de monitorizare aceștia au convins alte două tinere cu vârste de 20 ani, din raionul Sângerei, în schimbul unor sume de bani, să întrețină raporturi sexuale în timp ce scenele erau filmate și publicate pe internet. În următoarea etapă, dacă tinerele ar fi întrunit criteriile impuse, după această „perioadă de probă,” victimele urmau să presteze servicii sexuale în România”, se mai spune în comunicat.

Învinuiții sunt originari din UngheniPentru fapta de proxenetism, Codul penal prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen care variază între patru și șapte ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!