Directoarea Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Narcisa Mamaliga în vârstă de 52 de ani s-a stins în urma infecției cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de către responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

”Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, colegilor și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a directorului Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, Narcisa Mamaliga.

Narcisa Mamaliga în vârstă de 52 ani, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, la data de 6 iulie. La data de 3 august, aceasta a fost transferată, de la Spitalul de Stat, la Spitalul Clinic Republican.

Echipa Ministerului și a CNDDCM a pierdut un specialist cu o valoare profesională deosebită. Narcisa Mamaliga va rămâne în memoria noastră un om cu suflet mare, de o rară înţelepciune şi cumsecădenie.

Narcisa Mamaliga s-a născut în anul 1968. A absolvit în anul 1992, USMF „N. Testemițanu”, facultatea Medicină Generală. Și-a dedicat întreaga carieră profesională sistemului medical, activând în calitate de medic atât în țară, cât și peste hotare.

Din anul 2012 și până în prezent, a activat în cadrul Consiliului de Expertiză Medicală a Vitalității, astăzi Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă. Ea a stat la baza reformării sistemului de dizabilitate din Republica Moldova”, se arată în mesajul postat de MSMPS pe facebook.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 810.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!