/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ O femeie, internată în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o mașină la Tiraspol

04 august 2020, ora 13:28

O femeie se află în stare gravă în secția de reanimare a Spitalului Republican din stânga Nistrului, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul a avut loc azi-dimineață, 4 august, în satul Sculea, o suburbie a orașului Tiraspol, regiunea transnistreană. 

Potrivit așa-zisului Minister de Interne din stânga Nistrului, accidentul s-a produs în jurul orei 09:30. Un bărbat se deplasa cu un „Volkswagen” pe strada Gagarina, din localitatea menționată mai sus și a lovit o femeie de 59 de ani. Vârstnica traversa strada neregulamentar, în apropierea unei piețe angro.

Șoferul, în vârstă de 50 de ani, a spus că nu a văzut-o pe femei din motiv că a fot orbit de soare. La scurt timp, la fața a intervenit ambulanța care a transportat-o pe femeie la spital.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram