iTicket în parteneriat cu Mastercard lansează platforma iFood.md, prin care ai posibilitatea de a comanda mâncarea preferată din cele mai apreciate restaurante din mun. Chișinău, indiferent dacă ești la birou sau acasă.

Puteți alege dintre sutele de preparate disponibile din bucătăriile: italiană, turcească, asiatică, georgiană, moldovenească, mâncăruri vegetariene sau de tip fast-food.

Fiind un start-up la început de cale, am câștigat încrederea celor 80 de parteneri, de la care vom livra comenzile Dvs. de luni până joi de la 10:00 până la 21:00, iar vineri și în weekend de la 11:00 până la 22:00, cu un timp mediu de livrare – 45 min.

Principalul atu este posibilitatea de a achita online (cu cardul) la oricare local partener, deținând un card Mastercard, beneficiezi de livrare gratuită la achitarea comenzii online în suma de peste 100 lei. Promoția este valabilă în perioada 01 iulie – 31 august 2020.

DECI, CARE ESTE PROPUNEREA?

Când vrei sa mănânci, accesează site-ul iFood.md și umple-ți coșul cu de toate, iar curierii noștri vor fi dispuși să-ți aducă mâncarea dorită chiar în fața ușii tale, indiferent dacă te afli în oraș sau în suburbie.

Profită de diversitate și fă alegeri inspirate, zi de zi, căci cel mai gustos serviciu de livrare și-a început activitatea

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!