Vetropack, un grup corporativ elvețian lider în industria europeană a ambalajelor de sticlă, a semnat un acord pentru preluarea a celei mai mari fabrici de sticlă în Republica Moldova, scrie Moldstreet.

Această nouă completare a grupului Vetropack, care cuprinde două unități operaționale separate (Glass Container Company și Glass Container Prim), va spori poziția pe piață a Vetropack în Europa Centrală și de Est, potrivit unui comunicat al grupului.

Valoarea tranzacţiei nu este dezvăluită

Finalizarea tranzacţiei este planificată în noiembrie 2020, sub rezerva aprobării autorităților de concurență. Părțile implicate în achiziție au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție.

„Cu această achiziție, continuăm să ne extindem într-o regiune cu care suntem foarte familiari – o regiune în care avem aproape trei decenii de experiență în fabricarea sticlei”, afirmă Johann Reiter, CEO al Vetropack Group.

Potrivit Vetropack strategia sa a fost întotdeauna să integreze achizițiile sale în cadrul grupului Vetropack mai larg și să păstreze totuși caracteristicile și identitatea locală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!