/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Planifică Putin o întrevedere cu Dodon, care se află la Moscova? Răspunde Kremlinul

04 august 2020, ora 13:35

Președintele rus Vladimir Putin nu are planificată o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care a ajuns la Moscova pe 4 august.

„Nu există o astfel de întâlnire în programul de lucru al lui Putin”, a anunțat serviciul de presă al Kremlinului, transmite TASS.

Șeful statului anunțat că întreprinde o scurtă vizită de lucru la Moscova unde intenționează să se întâlnească cu oficiali ruși pentru a discuta aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse.

„Planific să discut cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului mărfurilor noastre pe piața rusă, reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de circa 200 de milioane de euro, posibilitățile de susținere a diasporei moldovenești în Federația Rusă și altele”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram