/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Un bărbat infectat cu coronavirus, căutat de autorități după ce a fugit din spitalul din Cimișlia. Care este motivul

missing
04 august 2020, ora 12:00

Un bărbat de 68 de ani din satul Selemet, raionului Cimișlia, care se trata de COVID-19, a fugit în această dimineață din spital. Bărbatul este căutat de polițiști. 

Potrivit IP Cimișlia, astăzi, 4 august, în jurul orei 09:20, au fost anunțați de asistenta medicală al Secției de internare a spitalului, că pacientul internat cu diagnoza COVID-19, în vârstă de 68 ani, a părăsit instituția.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul era nemulțumit de tratamentul pa care îl primea la IMSP Cimișlia și a decis să se transfere personal la un spital din Chișinău. Totodată, profitând de neatenția lucrătorilor medicali, bărbatul a părăsit spitalul, luând cu el și fișa medicală, analizele efectuate și însemnările făcute.

Conform declarațiilor medicului care îngrijea de bărbat, starea acestuia a fost stabilită a fi „gravitate medie”, fapt ce necesită îngrijiri medicale în instituție specializată.

Oamenii legii întreprind măsuri de stabilire a locului aflării bolnavului pentru a fi reîntors în IMSP Cimișlia.

Acesta nu este singurul caz în care pacienții au fugit din spital, deși erau diagnosticați cu COVID-19. Asemenea situații au fost înregistrate cel puțin opt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram