/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

UPDATE! Încă un medic de familie a fost răpus de COVID-19: „La momentul îmbolnăvirii, medicul se afla în concediu”

missing
04 august 2020, ora 10:30

Printre decesele întregistrate în ultimele zile din cauza virusului COVID-19 se numără și un medic de familie din raionul Dondușeni. Despre aceasta a anunțat Federația Sindicală „Sănătatea” din Moldova și Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale.

Este vorba despre medicul de familie Ala Gortolomei, care activa în cadrul Centrului de Sănătate Țaul din raionul Dondușeni.

„Cu regret am aflat despre trecerea în neființă a medicului de familie Ala Gortolomei, care activa în cadrul Centrului de Sănătate Țaul, OMF Frasin (r. Dondușeni), fiind răpusă de COVID-19. Exprimăm condolianțe familiei îndoliate și colegilor”, a scris Sindicatul „Sănătatea” pe o rețea de socializare.

Ulterior, responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au anunțat despre decesul medicului de familie.

„În urma agravării stării de sănătate, dna Ala Gortolomei în vârstă de 65 de ani a fost transferată la data de 24 iulie, de la Spitalul Clinic MSMPS, la Institutul de Medicină Urgentă. Menționăm că, la momentul îmbolnăvirii, medicul se afla în concediu. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor”, transmite MSMPS.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 801.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram