Printre decesele întregistrate în ultimele zile din cauza virusului COVID-19 se numără și un medic de familie din raionul Dondușeni. Despre aceasta a anunțat Federația Sindicală „Sănătatea” din Moldova și Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale.

Este vorba despre medicul de familie Ala Gortolomei, care activa în cadrul Centrului de Sănătate Țaul din raionul Dondușeni.

„Cu regret am aflat despre trecerea în neființă a medicului de familie Ala Gortolomei, care activa în cadrul Centrului de Sănătate Țaul, OMF Frasin (r. Dondușeni), fiind răpusă de COVID-19. Exprimăm condolianțe familiei îndoliate și colegilor”, a scris Sindicatul „Sănătatea” pe o rețea de socializare.

Ulterior, responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au anunțat despre decesul medicului de familie.

„În urma agravării stării de sănătate, dna Ala Gortolomei în vârstă de 65 de ani a fost transferată la data de 24 iulie, de la Spitalul Clinic MSMPS, la Institutul de Medicină Urgentă. Menționăm că, la momentul îmbolnăvirii, medicul se afla în concediu. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor”, transmite MSMPS.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 801.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!