Fotograful Alex Iordache a surprins chipurile lucrătorilor medicali care tratează pacienții cu Covid-19 de la Spitalul de Urgență. Astfel, fotograful și-a propus să arate câtă muncă și dedicație depun medicii în lupta cu virusul pentru a salva vieți.

„Am fotografiat personalul din prima linie timp de 4 zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul dedicat COVID. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență”, scrie fotograful pe pagina sa de Facebook precizând că își dorește să surprindă în proiectul său personalul de la Spitalul Clinic Republican.

Imaginile arată chipurile obosite ale lucrătorilor medical. Autorul le-a combinat într-un filmuleț în care îndeamnă oamenii să se pună în locul lor accentuând că aceștia sunt adevărații eroi care luptă cu boala și care sunt izolați de familie și prieteni.

 

Vreau să dedic următoarele 4 zile pentru a vă arăta fotografii dintr-un proiect nou, drag sufletului meu. Am fotografiat personalul din prima linie timp de 4 zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul dedicat COVID. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta. Și tare aș vrea să accepte să intre în proiectul meu și personalul de la Spitalul Clinic Republican. Vreau să mulțumesc oamenilor care m-au ajutat ca ideea acestui proiect să nu rămînă doar în mintea mea. Mulțumesc Spitalului de Urgență pentru că au acceptat, ajutat și încurajat ideea mea. Gheorghe Cociorva, Mihai Ciocanu, Adrian Belîi. Mulțumesc Bezerdic Oleg pentru ajutorul cu construcția ungherului. CAPAROL Moldova . Sergiu Aftenev și Adrian Cupcea, mulțumesc pentru imitația de beton. #prinsinungher

Posted by Alex Iordache on Tuesday, 4 August 2020

În Republica Moldova, 29 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 25814 cazuri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!