/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Cum arată lucrătorii medicali din prima linie imediat ce ies din tură din secțiile Covid-19

missing
04 august 2020, ora 18:35

Fotograful Alex Iordache a surprins chipurile lucrătorilor medicali care tratează pacienții cu Covid-19 de la Spitalul de Urgență. Astfel, fotograful și-a propus să arate câtă muncă și dedicație depun medicii în lupta cu virusul pentru a salva vieți.

„Am fotografiat personalul din prima linie timp de 4 zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul dedicat COVID. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență”, scrie fotograful pe pagina sa de Facebook precizând că își dorește să surprindă în proiectul său personalul de la Spitalul Clinic Republican.

Imaginile arată chipurile obosite ale lucrătorilor medical. Autorul le-a combinat într-un filmuleț în care îndeamnă oamenii să se pună în locul lor accentuând că aceștia sunt adevărații eroi care luptă cu boala și care sunt izolați de familie și prieteni.

 

Vreau să dedic următoarele 4 zile pentru a vă arăta fotografii dintr-un proiect nou, drag sufletului meu. Am fotografiat personalul din prima linie timp de 4 zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul dedicat COVID. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta. Și tare aș vrea să accepte să intre în proiectul meu și personalul de la Spitalul Clinic Republican. Vreau să mulțumesc oamenilor care m-au ajutat ca ideea acestui proiect să nu rămînă doar în mintea mea. Mulțumesc Spitalului de Urgență pentru că au acceptat, ajutat și încurajat ideea mea. Gheorghe Cociorva, Mihai Ciocanu, Adrian Belîi. Mulțumesc Bezerdic Oleg pentru ajutorul cu construcția ungherului. CAPAROL Moldova . Sergiu Aftenev și Adrian Cupcea, mulțumesc pentru imitația de beton. #prinsinungher

Posted by Alex Iordache on Tuesday, 4 August 2020

În Republica Moldova, 29 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 25814 cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram