/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Peste 300 de companii care s-au aflat în șomaj tehnic sau staționare din cauza COVID-19, au primit subvenții

missing
05 august 2020, ora 13:09

Peste 300 de agenți economici care ș au beneficiat până acum de subvenții din partea statului. Astfel, din buget au fost alocate pentru aceste subvenții 34,7 milioane lei.

Pentru întreprinderile și organizațiile necomerciale care au fost obligate să-și sisteze total sau parțial activitatea conform deciziilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, suma subvenției se acordă în mărime de 100% din suma impozitului pe venit și altor plăți obligatorii calculate și achitate aferente plăților salariale. Pentru celelalte întreprinderi și organizații necomerciale care și-au sistat total sau parțial activitatea mărimea subvenției este de 60%.

Subvenția se acordă pentru companiile care s-au aflat în șomajul tehnic şi staționare în perioada 17 martie-31 august 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram