/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Premieră: Noul GMA T.50 – supercarul cu motor V12, cutie manuală, greutate de sub o tonă şi ventilator în spate

missing
05 august 2020, ora 16:00

Profesorul Ian Gordon Murray, omul care a realizat designul unor modele legendare precum McLaren F1 şi Mercedes-Benz SLR McLaren, a arătat lumii urmaşul spiritual al supercarului stradal al anilor ’90.

Numit drept cea mai influentă persoană din Formula 1, datorită faptului că stat în spatele creării a numeroase monoposturi, Murray şi-a fondat acum câţiva ani propria companie – Gordon Murray Automotive – cu ajutorul căreia visul său a putut deveni realitate.

Noul GMA T.50 este şi un cadou personal, prin care Gordon Murray îşi sărbătoreşte cariera de 50 de ani în industria auto. Află mai multe detalii interesante şi ce lucruri debutează pentru prima dată în industrie pe această maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram