Profesorul Ian Gordon Murray, omul care a realizat designul unor modele legendare precum McLaren F1 şi Mercedes-Benz SLR McLaren, a arătat lumii urmaşul spiritual al supercarului stradal al anilor ’90.

Numit drept cea mai influentă persoană din Formula 1, datorită faptului că stat în spatele creării a numeroase monoposturi, Murray şi-a fondat acum câţiva ani propria companie – Gordon Murray Automotive – cu ajutorul căreia visul său a putut deveni realitate.

Noul GMA T.50 este şi un cadou personal, prin care Gordon Murray îşi sărbătoreşte cariera de 50 de ani în industria auto. Află mai multe detalii interesante şi ce lucruri debutează pentru prima dată în industrie pe această maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!