O nouă neînțelegere între cele două maluri ale Nistrului. Presa din Tiraspol informează despre câteva zeci de şoferi care au decis să-şi întoarcă numerele de înmatriculare transnistrene, returnându-le pe cele aşa-zis neutre, pentru că în opinia lor sunt inutile.

În timp ce autoritățile nerecunoscute de la Tiraspol spun că noile modele de plăcuţe nu le permit localnicilor să plece în străinătate, cele de la Chişinău afirmă că “Tiraspolul speculează cu probleme inexistente, vina în această situaţie purtând-o înşişi şoferii cu pricina”.

Potrivit unui material realizat de un post de televiziune local, circa 80 de automobilişti şi-au schimbat deja plăcuţele cu numere de înmatriculare neutre înapoi pe cele vechi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!