/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Şoferi din stânga Nistrului întorc înapoi plăcuţele cu numere de înmatriculare neutre

05 august 2020, ora 15:11

O nouă neînțelegere între cele două maluri ale Nistrului. Presa din Tiraspol informează despre câteva zeci de şoferi care au decis să-şi întoarcă numerele de înmatriculare transnistrene, returnându-le pe cele aşa-zis neutre, pentru că în opinia lor sunt inutile.

În timp ce autoritățile nerecunoscute de la Tiraspol spun că noile modele de plăcuţe nu le permit localnicilor să plece în străinătate, cele de la Chişinău afirmă că “Tiraspolul speculează cu probleme inexistente, vina în această situaţie purtând-o înşişi şoferii cu pricina”.

Potrivit unui material realizat de un post de televiziune local, circa 80 de automobilişti şi-au schimbat deja plăcuţele cu numere de înmatriculare neutre înapoi pe cele vechi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram