/VIDEO/ Două persoane, prinse în timp ce furau dintr-un magazin din Capitală

05 august 2020, ora 15:20

Un bărbat de 33 ani și o femeie de 35 de ani, locuitori a Capitalei, au fost reținuți în timp ce furau dintr-un magazin din capitală. Suspecții riscă până la patru ani de închisoare.

Polițiștii au fost alertați, acum o zi, de către administrația magazinului, care a relatat că un bărbat și o femeie au luat un nivelator laser de model „Bosch” și vroiau să părăsească magazinul fără să-l achite. Femeia a întors benevol bunul furat la venirea polițiștilor.

Oamenii legii au stabilit că bănuiții au mai furat din același magazin, acum patru zile, un burghiu electric de model „Dewolt”. Prejudiciul cauzat victimei constituie 13 500 lei.

În cadrul audierilor bănuiții și-au recunoscut vina. Cei doi sunt cercetate penal pentru furt și riscă o amendă de până la 67 500 lei sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram