/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Martor al exploziei din Beirut: A fost ceva ce nu am mai trăit până acum. A fost o nebunie

missing
05 august 2020, ora 12:14

Un locuitor al Beirutului a povestit, pentru Digi24, că șocul exploziei din port l-a doborât din picioare, în propria casă. Au urmat momente de panică și haos într-un oraș care încă își amintește de perioada războiului civil.

Inițial, foarte mulți oameni au crezut că a fost vorba despre un atac cu bombe. Explozia s-a produs într-un depozit în care se aflau, de șase ani, 2.700 de tone de nitrat de amoniu. Imobilul Ambasadei României la Beirut a suferit avarii minore, iar întreg personalul misiunii diplomatice este în afara oricărui pericol.

“Mulți oameni s-au dus la spitalele din Beirut, iar autoritățile i-au rugat pe cei care au răni ușoare să plece din Beirut să meargă la spitale din afara orașului. Problema este că explozia a fost așa mare, iar impactul uriaș. O serie de oameni de-a lungul coastei au fost afectați. Sunt oameni în zona muntoasă care au fost afectați, a fost o nebunie. Explozia aceasta a fost ceva ce nu am mai trăit până acum.

Da, am simțit-o (n.r. explozia), toată lumea a simțit-o. În Beirut, în Fanar (n.r. : la 7 km de Beirut), toată lumea a simțit-o, chiar și în Jounieh (n.r. : la 16 km de Beirut) și în Joubayl (n.r. : la 37 km de Beirut), a fost o nebunie, clădirile se clătinau, era sticlă peste tot. Toată lumea a simțit-o”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram