/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

125 de ani de Skoda: Primul Superb din istorie – fondatorul seriei tradiționale de modele flagship

missing
06 august 2020, ora 13:25

Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesante în felul său.

Al doilea reper în istoria companiei este primul, chiar primul Skoda Superb, modelul care a pus bazele seriei tradiționale de modele flagship a mărcii cehe. Între anii 1934 și 1949 au fost produse în total 890 de automobile cu motoare cu șase și opt cilindri.

Numele Superb a fost folosit pentru prima dată pentru a desemna nava amiral a gamei de modele Skoda în 1934. Chiar și în acel moment, acest nume era sinonim cu un vehicul confortabil, liniștit și receptiv, caracterizat printr-un interior spațios, inginerie de înaltă calitate, echipamente extinse și un motor puternic. Află mai multe informaţii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram