Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesante în felul său.

Al doilea reper în istoria companiei este primul, chiar primul Skoda Superb, modelul care a pus bazele seriei tradiționale de modele flagship a mărcii cehe. Între anii 1934 și 1949 au fost produse în total 890 de automobile cu motoare cu șase și opt cilindri.

Numele Superb a fost folosit pentru prima dată pentru a desemna nava amiral a gamei de modele Skoda în 1934. Chiar și în acel moment, acest nume era sinonim cu un vehicul confortabil, liniștit și receptiv, caracterizat printr-un interior spațios, inginerie de înaltă calitate, echipamente extinse și un motor puternic. Află mai multe informaţii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!