Auto Inspect continuă să-i ajute pe cei care sunt în căutarea unui automobil rulat fără vicii în Republica Moldova. Astfel, în cadrul unei noi inspecții, băieții au reușit să identifice un Golf Mk6 care prezenta mai multe probleme despre care vânzătorul nu a menționat.

Întâi de toate kilometrajul era modificat cu 103.000 de kilometri. Și anume a fost micșorat de la 248.000 de kilometri la 145.000, o distanță de altfel considerabilă, dar la sigur nu cea mai mare printre cele identificate de Auto Inspect.

Din păcate acest Volkswagen Golf 6 prezenta și mai multe semne de accidente și reparații ulterioare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!