/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

145000 în loc de 248000 km şi asta nu e tot! Problemele unui Golf VI verificat de Auto Inspect

06 august 2020, ora 11:21

Auto Inspect continuă să-i ajute pe cei care sunt în căutarea unui automobil rulat fără vicii în Republica Moldova. Astfel, în cadrul unei noi inspecții, băieții au reușit să identifice un Golf Mk6 care prezenta mai multe probleme despre care vânzătorul nu a menționat.

Întâi de toate kilometrajul era modificat cu 103.000 de kilometri. Și anume a fost micșorat de la 248.000 de kilometri la 145.000, o distanță de altfel considerabilă, dar la sigur nu cea mai mare printre cele identificate de Auto Inspect.

Din păcate acest Volkswagen Golf 6 prezenta și mai multe semne de accidente și reparații ulterioare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram