/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Câți bani a cheltuit Președinția pentru conferința lui Dodon de la Condrița

missing
06 august 2020, ora 14:03

Aproximativ 9 mii de lei au fost cheltuiți din buget pentru organizarea și desfășurarea conferinței de presă, din 24 iulie curent, la Reședința de la Condrița, unde au participat peste 40 de reprezentanți ai presei, scrie Ziarul de Gardă.

Potrivit unui răspuns al instituției prezidențiale, pentru prestarea serviciilor tehnice și de sonorizare necesare a fost contractat un agent economic privat, iar pentru deplasarea jurnaliștilor până la Constrița – Președinția a rezervat un microbuz.

„Pentru serviciile furnizate din bugetul instituției prezidențiale s-au cheltuit 8. 993 de lei”, se arată în răspunsul semnat de Nicolae Posturusu, secretar general al Aparatului președintelui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram