Zeci de maşini şi sute de persoane au stat mai multe ore în nişte cozi infernale formate astăzi, imediat după părăsirea vămii Leuşeni, în aşteptare pe sensul de intrare în România, la vama Albiţa. Câteva imagini au fost publicate de la faţa locului într-un grup de Facebook şi acestea au ajuns în scurt timp virale.

Autorul imaginilor a scris următoarele: “Aşa este la vama Albiţa 😷🥵 Nu vă porniți, cei cu paşaport biometric. Chiar dacă aveți contracte de muncă sau permise de şedere tot nu se permite de trecut. Numai cu acte româneşti. Din cauză că toate frontierele sunt închise înafară de cea de la Leuşeni”.

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre ce se întâmplă şi am făcut un apel la Poliţia de Frontieră Română. Ofiţerul de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Denis Mihaela Lazăr, ne-a comunicat că o bună parte din persoanele care aşteaptă în coadă pur şi simplu nu îndeplinesc condițiile de intrare pe teritoriul României. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!