/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Este pe bune! Aceasta este o limuzină făcută pe baza unui autentic Ferrari 360 Modena

missing
06 august 2020, ora 10:33

În Australia a fost scos la vânzare un Ferrari mai neobişnuit. Costă 399.999 de dolari australieni fără taxe (circa 290.000 de dolari SUA) şi este vorba de fapt despre o limuzină Ferrari! Proprietarul o numeşte cea mai rapidă limuzină de felul său şi cel mai lung Ferrari din lume.

În imagini este un Ferrari 360 Modena, produs în îndepărtatul 2003, pentru care în 2012 s-a decis că este timpul să aibă o viaţă mai “activă”. Automobilul a fost pregătit timp de trei ani pentru petreceri private, deşi “sufletul” şi “inima” i-au fost păstrate.

Deoarece astfel de maşini folosesc un șasiu şi o caroserie realizată din aluminiu, tăierea sa în două a fost un proces destul de uşor, însă ulterior a urmat greul. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram