În Australia a fost scos la vânzare un Ferrari mai neobişnuit. Costă 399.999 de dolari australieni fără taxe (circa 290.000 de dolari SUA) şi este vorba de fapt despre o limuzină Ferrari! Proprietarul o numeşte cea mai rapidă limuzină de felul său şi cel mai lung Ferrari din lume.

În imagini este un Ferrari 360 Modena, produs în îndepărtatul 2003, pentru care în 2012 s-a decis că este timpul să aibă o viaţă mai “activă”. Automobilul a fost pregătit timp de trei ani pentru petreceri private, deşi “sufletul” şi “inima” i-au fost păstrate.

Deoarece astfel de maşini folosesc un șasiu şi o caroserie realizată din aluminiu, tăierea sa în două a fost un proces destul de uşor, însă ulterior a urmat greul. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!