/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Mai mulți angajați ai Centrului Național de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, testați pozitiv cu Covid-19

missing
06 august 2020, ora 08:47

Centrul Național de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP) își suspendă activitatea, începând cu data de 6 august curent, în legătură cu faptul că unii angajați au fost testați pozitiv cu noul tip de coronavirus. Potrivit unui comunicat al instituției, reluarea activității va fi determinată de evoluția situației epidemiologice.

„Angajaților care au avut contact direct cu persoanele testate pozitiv, li s-a recomandat să se autoizoleze la domiciliu și să ia legătura cu medicul de familie”, se mai spune în comunicat.

Instituția menționează că corespondența va fi recepționată doar în format electronic (prin poșta electronică cu aplicarea semnăturii electronice), iar legătura cu publicul se va axa preferențial pe utilizarea tehnologiilor de comunicații electronice, la datele de contact afișate pe pagina web și la sediul instituției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram