Audi folosește un sistem special dezvoltat de drone pentru a localiza vehiculele care sunt gata de livrare către clienţi, care după ce părăsesc uzina sa din Neckarsulm stau o vreme în parcările de pe teritoriu. Aparatul zboară deasupra zonei în mod autonom.

Dronele utilizează tehnologia GPS și RFID pentru a identifica și salva poziția exactă a tuturor vehiculelor peste care a zburat, ajutând astfel angajații Audi, pentru că zilnic ies afară câteva sute de unităţi, să planifice pașii necesari de la verificarea finală a vehiculelor până la expedierea către clienți.

Multe modele Audi diferite părăsesc liniile de asamblare din Neckarsulm în fiecare zi, precum: Audi A4 Sedan, A5 Cabriolet, Audi A6, Audi A7, Audi A8, precum și Audi R8 de la Böllinger Höfe. În urma producției, angajații parchează vehiculele în zonele desemnate de pe teritoriul uzinei. Citeşte articolul mai departe şi află de ce sunt capabile aceste drone, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!