KIA Motors a adus îmbunătățiri semnificative crossoverului compact Stonic, întărind poziția modelului în segmentul B-SUV din Europa.

Modelul Stonic îmbunătățit oferă acum șoferilor o gamă eficientă de sisteme noi de propulsie din familia Smartstream, o nouă cutie de viteze, noi scheme de culori pentru caroserie, interior şi jante, un sistem multimedia modernizat, dar şi suplimente în lista sistemelor de asistenţă, printre altele.

Lansat pe piața europeană în ultimul trimestru al lui 2017, modelul Stonic a devenit de atunci al patrulea cel mai bine vândut automobil KIA în fiecare an (după familia modelului Ceed, Sportage și Picanto). Vânzările totale în Europa până în acest moment au ajuns la circa 155.000 de exemplare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!