/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră: KIA Stonic facelift – ce este nou pe crossoverul subcompact

missing
06 august 2020, ora 09:05

KIA Motors a adus îmbunătățiri semnificative crossoverului compact Stonic, întărind poziția modelului în segmentul B-SUV din Europa.

Modelul Stonic îmbunătățit oferă acum șoferilor o gamă eficientă de sisteme noi de propulsie din familia Smartstream, o nouă cutie de viteze, noi scheme de culori pentru caroserie, interior şi jante, un sistem multimedia modernizat, dar şi suplimente în lista sistemelor de asistenţă, printre altele.

Lansat pe piața europeană în ultimul trimestru al lui 2017, modelul Stonic a devenit de atunci al patrulea cel mai bine vândut automobil KIA în fiecare an (după familia modelului Ceed, Sportage și Picanto). Vânzările totale în Europa până în acest moment au ajuns la circa 155.000 de exemplare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram