/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Efectiv nu puteam să respir”. Mărturiile persoanelor care s-au tratat de infecția cu Covid-19

missing
06 august 2020, ora 11:13

Până miercuri, 5 august, peste 18 mii de persoane au fost tratate de infecția cu noul coronavirus. Într-un clip video, unii dintre ei povestesc experiența prin care au trecut, relatând că s-au simțit foarte rău, au simțit foarte acut izolarea, iar în unele cazuri și rudele, care au pierdut lupta cu boala. au fost nevoiți să le petreacă pe ultimu drum pe internet.

În timp ce doamna Ana spune că după această experiență s-a convins că virusul există, Irina o altă pacientă se întreabă de ce oamenii nu-i cred pe cei care s-au infectat și tratat, dar cred pacienții care suferă de o altă boală. Eugen relatează, în schimb, că deși a respectat regulile, oricum s-a infectat și face apel ca oamenii să fie mai precauți. Unele dintre mărturiile acestora pot fi văzute mai jos:

????Eugen, 34 ani: Îmi era foarte greu să respir, nu puteam să trag aer în piept!

????Gabriel, 10 ani: Aveam stări de moleșeală, nu puteam să mă ridic din pat!

????Ana, 59 ani: Mă durea foarte tare spatele, parcă cineva mă apăsa cu un fier de călcat!

????Maxim, 15 ani: Am fost nevoit să-i văd pe cei dragi simțindu-se groaznic!

????Irina, 38 ani: I-am petrecut pe ultimul drum pe internet. Este strașnic, puțin spus trist!

????Izabela, 36 ani: Dacă îi credem pe cei care sunt bolnavi de cancer, dacă îi credem pe cei care sunt bolnavi de alte maladii, de ce nu ne credeți pe noi, pe cei care am fost bolnavi de COVID-19?

408 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate miercuri, 5 august, în Republica Moldova, dintre care 3 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 4 sunt de import (Turcia-2, Franța-1, Federația Rusă-1). Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 26222 cazuri. În total 823 de persoane au pierdut lupta cu viața.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram