Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesante în felul său.

Al treilea reper este modelul Popular Monte Carlo, o maşină făcută într-un număr limitat pentru a marca primele succese ale mărcii la prestigiosul Raliu de la Monte Carlo. Producătorul auto a vândut 70 din cele 72 de versiuni roadster și coupe construite între vara anului 1936 și primăvara anului 1939.

Activitățile de succes în motorsport ale mărcii auto din Mlada Boleslav datează din îndepărtatul 1901. La scurt timp după aceea, prestigiosul Raliu de la Monte Carlo a devenit una dintre competițiile în care Skoda a concurat în mod regulat. Află mai multe informaţii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!