/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

125 de ani de Skoda: Popular Monte Carlo – elegantul model cu ADN de raliuri

missing
07 august 2020, ora 13:52

Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesante în felul său.

Al treilea reper este modelul Popular Monte Carlo, o maşină făcută într-un număr limitat pentru a marca primele succese ale mărcii la prestigiosul Raliu de la Monte Carlo. Producătorul auto a vândut 70 din cele 72 de versiuni roadster și coupe construite între vara anului 1936 și primăvara anului 1939.

Activitățile de succes în motorsport ale mărcii auto din Mlada Boleslav datează din îndepărtatul 1901. La scurt timp după aceea, prestigiosul Raliu de la Monte Carlo a devenit una dintre competițiile în care Skoda a concurat în mod regulat. Află mai multe informaţii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram