/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

A mers la scăldat și nu s-a mai întors. Un băiat de 15 ani s-a înecat într-un iaz din Capitală

missing
07 august 2020, ora 14:58

Un băiat de 15 ani din Capitală s-a înecat. Tragedia a avut loc în această după-amiază 7 august, într-un iaz de la Botanica.

Potrivit poliției, băiatul a mers la iaz împreună cu un prieten. Ambii au intrat în apă, însă după câteva minute doar unul dintre ei a ieșit din apă. Îngrijorat că amicul său a dispărut în iaz, băiatul a alertat poliția și salvatorii, declarându-le că ambii au intrat în apă.

La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate, pentru stabilirea circumstanțelor.

Angajații IGSU imediat au întreprins măsuri și au scos din apă corpul minorului, medicii au depus tot efortul pentru a-l resuscita, dar din nefericire au constatat decesul minorului.

Totodată la fața locului polițiștii au stabilit că minorul împreună cu un prieten, ambii locuitori a sectorului Buiucani, la iazul dat au ajuns pe biciclete, ulterior victima a intrat în apă pentru a se scălda. La un moment dat minorul care a rămas pe mal a încercat să-l ajute dar fără succes.

La moment forțele de ordine documentează cazul în stabilirea tuturor circumstanțelor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram