/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Când vor începe lucrările de reconstrucție a scuarului de pe strada Docuceaev din Capitală

07 august 2020, ora 12:27

Lucrările de reconstrucție a scuarului de pe strada Docuceaev din Capitală urmează să înceapă pe data de 12 august și vor fi finisate în ajunul hramului orașului, în luna octombrie. Anunțul a fost făcut de către pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu, la ședința de astăzi, 7 august, a Primăriei.

„Avem deja evidențiată firma câștigătoare privind amenajarea și reconstrucția scuarului din strada Docuceaev. Lucrările vor începe pe data de 12 august. Până la această dată, agentul câștigător va instala panoul informativ, gardul și va aduce tehnica necesară pentru începerea lucrărilor. A fost angajat și responsabilul tehnic care va duce evidența de executare a lucrărilor”, a declarat Pavel Rusu.

Anterior, edilul Capitalei, Ion Ceban, a spus că pentru reconstrucția scuarului din bugetul municipal vor fi alocate 2,5 milioane de lei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram