/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Câte moțiuni au fost depuse în Parlament în sesiunea de primăvară și care este soarta lor

missing
07 august 2020, ora 10:26

5 moțiuni au fost depuse în Parlament în sesiunea de primăvară 2020. Informația se conține în raportul statistic al instituției legislative pentru sesiunea de primăvară 2020.

Dintre acestea, 4 moțiuni au intrat în procedură legislativă, iar una nu a fost admisă. Din cele 4 moțiuni, 3 au fost moțiuni simple, iar una – de cenzură. Totodată, o moțiune simplă nu a fost supusă dezbaterilor în plenul Parlamentului.

Totodată, în sesiunea de primăvară și-au desfășurat activitatea 3 comisii speciale și de anchetă, care urmează să prezinte rapoartele de activitate în perioada vizată.

În acest an, sesiunea de primăvară a Parlamentului a început la 3 februarie și s-a încheiat la 20 iulie. Prima ședință plenară din sesiunea de primăvară a avut loc pe data de 6 februarie, iar ultima – pe 20 iulie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram