Patru femei au fost surprinse de cel puţin un martor ocular cum, pe timp de noapte, încarcă într-un Audi Q5 materiale de construcţie care nu le aparţin. Imaginile au fost publicate pe pagina Primăriei Chişinău.

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcție de la șantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură din capitală.

De asemenea, edilul a solicitat să fie făcute publice imaginile video și pozele, unde sunt depistați unii cetățeni, care au comis furturi de pe domeniul public. Poţi vedea filmuleţul aici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!