Scurt, clar şi cuprinzător, Agenția Națională Transport Auto explică care sunt drepturile şi obligaţiunile ale unui conducător auto care a fost tras pe dreapta de către un echipaj care reprezintă autoritatea.

În plus, cei de la ANTA s-au angajat să spună cum trebuie să arate şi să se prezinte un inspector împuternicit în verificări, care sunt obligaţiile acestuia şi ce este în drept să controleze.

Dacă dispuneți de careva informații, v-ați pomenit în situaţii când un inspector ANTA a solicitat mită în timp ce efectuați legal o cursă sau ați admis careva încălcări și v-a propus cineva să dați mită pentru a nu documenta cazul, puteţi apela la numerele de telefon 022-832-065 (linia Anticorupție a ANTA) sau 0-800-5555 (linia Națională Anticorupție). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!