/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Drepturile și obligațiile conducătorului auto, dar și ale inspectorului ANTA, în caz că sunteţi tras pe dreapta

missing
07 august 2020, ora 12:28

Scurt, clar şi cuprinzător, Agenția Națională Transport Auto explică care sunt drepturile şi obligaţiunile ale unui conducător auto care a fost tras pe dreapta de către un echipaj care reprezintă autoritatea.

În plus, cei de la ANTA s-au angajat să spună cum trebuie să arate şi să se prezinte un inspector împuternicit în verificări, care sunt obligaţiile acestuia şi ce este în drept să controleze.

Dacă dispuneți de careva informații, v-ați pomenit în situaţii când un inspector ANTA a solicitat mită în timp ce efectuați legal o cursă sau ați admis careva încălcări și v-a propus cineva să dați mită pentru a nu documenta cazul, puteţi apela la numerele de telefon 022-832-065 (linia Anticorupție a ANTA) sau 0-800-5555 (linia Națională Anticorupție). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram