auto

În Rusia se concepe o maşină cu “faţă” de Ford Mustang din 1967 şi cu agregate Tesla

07 august 2020, ora 10:26
Distribuie:

Compania moscovită Aviar Motors concepe un proiect interesant. Aviar R67 se doreşte a fi un electromobil în stilul lui Ford Mustang de primă generaţie, însă cu agregate, dar şi soluţii interioare preluate de la Tesla Model S! Cum va arăta produsul final ni se prezintă într-o primă serie de imagini.

Dezvoltarea mașinii sport electrice a început prin 2018. Designul aparţine studioului Anton Kujilny. Atât exteriorul, cât și interiorul mașinii sport fac referinţă la modelul Ford Mustang Fastback din 1967 (de aici și, de fapt, numărul 67 din denumirea viitoarei mașini).

Referinţa la Mustang-ul clasic este doar în stil. Nu va fi un restomod (automobil original restaurat şi modernizat cu o serie de piese/tehnologii moderne) pentru că nu va avea nicio parte comună cu originalul Mustang din 1967. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram