Păcat să auzim asta: Jaguar Land Rover a avut de pierdut în instanță în cazul protecției designului SUV-ului clasic Defender împotriva companiei Ineos. Acum, pe miliardarul britanic Jim Ratcliffe nu-l împiedică nimic în lansarea unui SUV botezat Grenadier 4×4, pe care-l consideră un urmaş adevărat al vechiului Def.

Cei de la JLR singuri au dat în judecată Ineos pentru că au considerat că designul modelului Grenadier 4×4, prezentat recent în prime imagini, se aseamănă prea mult cu vechiul Defender. Însuşi Ratcliffe nu neagă asemănările, afirmând că anume Grenadier este moștenitorul ideologic al vechiului Defender.

Maşinile au proporții similare, o formă a corpului și detalii individuale cum ar fi capota, grila de radiator cu lame orizontale, farurile rotunde, geamurile compacte laterale de pe acoperiş, etc. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina lui Ratcliffe, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!