/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Land Rover şi-a pierdut drepturile de autor pentru designul clasicului Defender

07 august 2020, ora 17:10

Păcat să auzim asta: Jaguar Land Rover a avut de pierdut în instanță în cazul protecției designului SUV-ului clasic Defender împotriva companiei Ineos. Acum, pe miliardarul britanic Jim Ratcliffe nu-l împiedică nimic în lansarea unui SUV botezat Grenadier 4×4, pe care-l consideră un urmaş adevărat al vechiului Def.

Cei de la JLR singuri au dat în judecată Ineos pentru că au considerat că designul modelului Grenadier 4×4, prezentat recent în prime imagini, se aseamănă prea mult cu vechiul Defender. Însuşi Ratcliffe nu neagă asemănările, afirmând că anume Grenadier este moștenitorul ideologic al vechiului Defender.

Maşinile au proporții similare, o formă a corpului și detalii individuale cum ar fi capota, grila de radiator cu lame orizontale, farurile rotunde, geamurile compacte laterale de pe acoperiş, etc. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina lui Ratcliffe, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram