Renault F1 şi-a câştigat o poziţie în clasament după o plângere acceptată împotriva Racing Point

07 august 2020, ora 15:57
Distribuie:

Echipa de Formula 1 Racing Point a fost lipsită de 15 puncte și amendată cu 400.000 de euro după ce stewarzii FIA au confirmat protestul Renault cu privire la legalitatea proiectării monopostului RP20.

“Gafa” a costat echipa un loc important în clasamentul constructorilor, având acum 27 îl loc de 42 de puncte, ceea ce o clasează pe locul şase, chiar sub Renault care a urcat o poziţie şi i-a ocupat locul.

Racing Point a ridicat sprâncenele la testele de la Barcelona, ​​când au dezvăluit o mașină care se asemăna remarcabil cu Mercedes-ul câștigător din 2019. Echipa de Formula 1, care ia de la germani conform regulilor un motor, precum și mai multe piese, inclusiv suspensia, a admis că s-a inspirat din monopostul AMG, dar a insistat constant că ceea ce făcuseră este în conformitate cu regulile de joc. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram