Echipa de Formula 1 Racing Point a fost lipsită de 15 puncte și amendată cu 400.000 de euro după ce stewarzii FIA au confirmat protestul Renault cu privire la legalitatea proiectării monopostului RP20.

“Gafa” a costat echipa un loc important în clasamentul constructorilor, având acum 27 îl loc de 42 de puncte, ceea ce o clasează pe locul şase, chiar sub Renault care a urcat o poziţie şi i-a ocupat locul.

Racing Point a ridicat sprâncenele la testele de la Barcelona, ​​când au dezvăluit o mașină care se asemăna remarcabil cu Mercedes-ul câștigător din 2019. Echipa de Formula 1, care ia de la germani conform regulilor un motor, precum și mai multe piese, inclusiv suspensia, a admis că s-a inspirat din monopostul AMG, dar a insistat constant că ceea ce făcuseră este în conformitate cu regulile de joc. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!